Sfoglia per Rivista FOOD CHEMISTRY
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Analysis of the mineral composition of Italian saffron by ICP-MS and classification of geographical origin
2014-01-01 D'Archivio, ANGELO ANTONIO; Giannitto, A.; Incani, A.; Nisi, S.
Multi-block classification of Italian semolina based on Near Infrared Spectroscopy (NIR) analysis and alveographic indices
2020-01-01 Firmani, Patrizia; Nardecchia, Alessandro; Nocente, Francesca; Gazza, Laura; Marini, Federico; Biancolillo, Alessandra
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analysis of the mineral composition of Italian saffron by ICP-MS and classification of geographical origin | 1-gen-2014 | D'Archivio, ANGELO ANTONIO; Giannitto, A.; Incani, A.; Nisi, S. | |
Multi-block classification of Italian semolina based on Near Infrared Spectroscopy (NIR) analysis and alveographic indices | 1-gen-2020 | Firmani, Patrizia; Nardecchia, Alessandro; Nocente, Francesca; Gazza, Laura; Marini, Federico; Biancolillo, Alessandra |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile