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A New High Yield Process for the Industrial Production of Carrot Juice
2009-01-01 DI GIACOMO, Gabriele; Taglieri, L.
Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade
2021-01-01 Ait-Kaddour, A.; Hassoun, A.; Bord, C.; Schmidt-Filgueras, R.; Biancolillo, A.; Di Donato, F.; Temiz, H. T.; Cozzolino, D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A New High Yield Process for the Industrial Production of Carrot Juice | 1-gen-2009 | DI GIACOMO, Gabriele; Taglieri, L. | |
Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade | 1-gen-2021 | Ait-Kaddour, A.; Hassoun, A.; Bord, C.; Schmidt-Filgueras, R.; Biancolillo, A.; Di Donato, F.; Temiz, H. T.; Cozzolino, D. |
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