Sfoglia per Rivista FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Crocus sativus by-products as sources of bioactive extracts: Pharmacological and toxicological focus on anthers
2019-01-01 Chichiriccò, Giuseppe; Ferrante, Claudio; Menghini, Luigi; Recinella, Lucia; Leone, Sheila; Chiavaroli, Annalisa; Brunetti, Luigi; Di Simone, Simonetta; Ronci, Maurizio; Piccone, Pierpaolo; Lanza, Barbara; Cesa, Stefania; Poma, Anna Maria; Vecchiotti, Giulia; Orlando, Giustino
Geographical discrimination of garlic (Allium Sativum L.) based on Stable isotope ratio analysis coupled with statistical methods: The Italian case study
2019-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; D'Archivio, A. A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Crocus sativus by-products as sources of bioactive extracts: Pharmacological and toxicological focus on anthers | 1-gen-2019 | Chichiriccò, Giuseppe; Ferrante, Claudio; Menghini, Luigi; Recinella, Lucia; Leone, Sheila; Chiavaroli, Annalisa; Brunetti, Luigi; Di Simone, Simonetta; Ronci, Maurizio; Piccone, Pierpaolo; Lanza, Barbara; Cesa, Stefania; Poma, Anna Maria; Vecchiotti, Giulia; Orlando, Giustino | |
Geographical discrimination of garlic (Allium Sativum L.) based on Stable isotope ratio analysis coupled with statistical methods: The Italian case study | 1-gen-2019 | Pianezze, S.; Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; D'Archivio, A. A. |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile