Sfoglia per Rivista FOOD ANALYTICAL METHODS
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Authentication of the Geographical Origin of “Vallerano” Chestnut by Near Infrared Spectroscopy Coupled with Chemometrics
2020-01-01 Nardecchia, A.; Presutto, R.; Bucci, R.; Marini, F.; Biancolillo, A.
Detection of Plant-Derived Adulterants in Saffron (Crocus sativus L.) by HS-SPME/GC-MS Profiling of Volatiles and Chemometrics
2021-01-01 Di Donato, Francesca; D’Archivio, Angelo Antonio; Maggi, Maria Anna; Rossi, Leucio
Geographical discrimination of saffron (Crocus sativus L.) using ICP-MS elemental data and class modeling of PDO Zafferano dell’Aquila produced in Abruzzo (Italy)
2019-01-01 D'Archivio, A. A.; Di Vacri, M. L.; Ferrante, M.; Maggi, M. A.; Nisi, S.; Ruggieri, F.
Investigation by Response Surface Methodology of Extraction of Caffeine, Gallic Acid and Selected Catechins from Tea Using Water-Ethanol Mixtures
2016-01-01 D'Archivio, ANGELO ANTONIO; Maggi, Maria Anna; Ruggieri, Fabrizio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Authentication of the Geographical Origin of “Vallerano” Chestnut by Near Infrared Spectroscopy Coupled with Chemometrics | 1-gen-2020 | Nardecchia, A.; Presutto, R.; Bucci, R.; Marini, F.; Biancolillo, A. | |
Detection of Plant-Derived Adulterants in Saffron (Crocus sativus L.) by HS-SPME/GC-MS Profiling of Volatiles and Chemometrics | 1-gen-2021 | Di Donato, Francesca; D’Archivio, Angelo Antonio; Maggi, Maria Anna; Rossi, Leucio | |
Geographical discrimination of saffron (Crocus sativus L.) using ICP-MS elemental data and class modeling of PDO Zafferano dell’Aquila produced in Abruzzo (Italy) | 1-gen-2019 | D'Archivio, A. A.; Di Vacri, M. L.; Ferrante, M.; Maggi, M. A.; Nisi, S.; Ruggieri, F. | |
Investigation by Response Surface Methodology of Extraction of Caffeine, Gallic Acid and Selected Catechins from Tea Using Water-Ethanol Mixtures | 1-gen-2016 | D'Archivio, ANGELO ANTONIO; Maggi, Maria Anna; Ruggieri, Fabrizio |
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile