Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 149
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
When dumbness turn vantages into disavantages: from healthy ingredients to "bad foods" 1-gen-2010 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Ferri, Claudio
Stress e stanchezza stagionale. Ruolo dell’integrazione energizzante antiastenica 1-gen-2010 Ferri, Claudio; Grassi, D.
Blood pressure and cardiovascular risk: what about cocoa and chocolate? 1-gen-2010 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Ferri, Claudio
Antioxidants and beneficial microvascular effects: Is this the remedy? 1-gen-2010 Ferri, C.; Grassi, D.
Nutraceutici a alimenti funzionali in medicina preventiva 1-gen-2011 Borghi, Claudio; Cicero, Arrigo; Ferri, Claudio; Grassi, Davide
Cioccolato ricco in flavonoidi e pressione arteriosa. 1-gen-2011 Ferri, Claudio; Grassi, D.
Soluble CD40 ligand is predictive of combined cardiovascular morbidity and mortality in patients on haemodialysis at a relatively short-term follow-up 1-gen-2011 Desideri, Giovambattista; Panichi, V; Paoletti, S; Grassi, D; Bigazzi, R; Beati, S; Bernabini, G; Rosati, A; Ferri, Claudio; Taddei, S; Ghiadoni, L.
HCV: LA PUNTA DI UN ICEBERG 1-gen-2011 D'Aurelio, A; Mazza, A; Polidoro, L; Petrazzi, L; Ciarrocchi, G; Zullo, A; Striuli, R; Bentivoglio, D; Grassi, D; Casale, R; Properzi, Giuliana; Pasqualetti, P; Ferri, Claudio
Flavonoids and renin-angiotensin-aldosteron system modulation: cocoa, flavanol and blood pressure 1-gen-2011 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Di, Giosia; Dibiase, M; Ferri, Claudio
Hidden sodium in Mediterranean food 1-gen-2011 Ferri, C.; Grassi, D.
Cardiovascular risk and endothelial dysfunction: the preferential route for atherosclerosis. 1-gen-2011 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Ferri, Claudio
Aortic stiffness, blood pressure and renal dysfunction 1-gen-2011 Grassi, D; Ferri, Claudio
Cognitive decline as a consequence of essential hypertension 1-gen-2011 Grassi, D; Ferri, L; Cheli, P; Di Giosia, P; Ferri, Claudio
Tè e prevenzione cardiovascolare 1-gen-2012 Grassi, Davide; Desideri, Giovambattista; Di Giosia, Paolo; Cheli, Paola; Ferri, Claudio
Protective effects of flavanol-rich dark chocolate on endothelial function and wave reflection during acute hyperglycemia. 1-gen-2012 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Necozione, Stefano; Ruggieri, Fabrizio; Blumberg, Jb; Stornello, M; Ferri, Claudio
Endothelium/nitric oxide mechanism mediates vasorelaxation and counteracts vasoconstriction induced by low concentrations of flavanols 1-gen-2012 Aggio, A; Grassi, D; Onori, E; D’Alessandro, A; Masedu, Francesco; Valenti, Marco; Ferri, Claudio
Cocoa, Chocolate and Hypertension. 1-gen-2012 Grassi, D; Ferri, Claudio
The history of primary hyperaldosteronism with simultaneous hypercortisolism. 1-gen-2012 Ferri, Claudio; Grassi, D.
Benefits incognitive function, blood pressure, and insulin resistance through cocoa flavanolconsumption in elderly subjects with mild cognitive impairment: the Cocoa, Cognition, and Aging (CoCoA) study 1-gen-2012 Desideri, Giovambattista; Kwik Uribe, C; Grassi, D; Necozione, Stefano; Ghiadoni, L; Mastroiacovo, D; Raffaele, A; Ferri, L; Bocale, R; Lechiara, Mc; Marini, Carmine; Ferri, Claudio
Tea, flavonoids, and cardiovascular health: Endothelial protection 1-gen-2013 Grassi, D; Desideri, Giovambattista; Di Giosia, P; De Feo, M; Fellini, E; Cheli, P; Ferri, L; Ferri, Claudio
Mostrati risultati da 41 a 60 di 149
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile