DI GIULIO, ANTONIO

DI GIULIO, ANTONIO  

Dipartimento di Scienze cliniche applicate e biotecnologiche  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 113 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of dietary iodine supplement on sheep milk and cheese 1-gen-2021 Carnicelli, Veronica; Lizzi, ANNA RITA; Ponzi, Alessia; Luzi, Carla; Grotta, Lisa; Bennato, Francesca; DI GIULIO, Antonio
Antibacterial and Anti-Inflammatory Activity of an Antimicrobial Peptide Synthesized with D Amino Acids 1-gen-2020 Brunetti, Jlenia; Carnicelli, Veronica; Ponzi, Alessia; Di Giulio, Antonio; Lizzi, Anna Rita; Cristiano, Loredana; Cresti, Laura; Cappello, Giovanni; Pollini, Simona; Mosconi, Lara; Rossolini, Gian Maria; Bracci, Luisa; Falciani, Chiara; Pini, Alessandro
Apoptotic effects of bovine apo-lactoferrin on HeLa tumor cells 1-gen-2017 Luzi, Carla; Brisdelli, Fabrizia; Iorio, Roberto; Bozzi, Argante; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio; Lizzi, ANNA RITA
Effects of azidothymidine on protein kinase C activity and expression in erythroleukemic cell K562 and acute lymphoblastic leukemia cell HSB-2 1-gen-2015 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Bozzi, Argante; Franceschini, Nicola; DI GIULIO, Antonio
Interaction between antimicrobial peptides (AMPs) and their primary target, the biomembranes 1-gen-2013 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Ponzi, Alessia; Amicosante, Gianfranco; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio
Resistance training and protein intake: muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders 1-gen-2012 Masedu, Francesco; Ziruolo, Salvatore; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
Effect of zidovudine on the PKC of erythroleukemic K562 and acute lymphoblastic leukemia HSB-2 cells. 1-gen-2012 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio
Effect of zidovudine on the protein kinase C of erythroleucemic (K562)and acute lymphoblastic leukemia (HSB-2) cells 1-gen-2012 Carnicelli, V; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, A; DI GIULIO, Antonio
Fractal dimension and sway ellipse area comparison for postural stability assessment 1-gen-2012 Masedu, Francesco; DI GIMINIANI, Riccardo; DI GIULIO, Antonio; Tihanyi, J; Valenti, Marco
Isomerization of an Antimicrobial Peptide Broadens Antimicrobial Spectrum to Gram-Positive Bacterial Pathogens 1-gen-2012 Chiara, Falciani; Luisa, Lozzi; Simona, Pollini; Vincenzo, Luca; Carnicelli, Veronica; Jlenia, Brunetti; Barbara, Lelli; Stefano, Bindi; Silvia, Scali; DI GIULIO, Antonio; Gian Maria, Rossolini; Maria Luisa, Mangoni; Luisa, Bracci; Alessandro, Pini
Effect of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders. 1-gen-2011 Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
Biochimica per le Scienze Motorie 1-gen-2011 DI GIULIO, Antonio; Fiorilli, A; Stefanelli, C.
Effects of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders 1-gen-2011 Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
La Chimica del Carbonio 1-gen-2011 DI GIULIO, Antonio
La materia vivente 1-gen-2011 DI GIULIO, Antonio
Aminoacidi e proteine 1-gen-2011 DI GIULIO, Antonio
Membrane interaction and antibacterial properties of two mildly cationic peptide diastereomers, bombinins H2 and H4, isolated from Bombina skin 1-gen-2011 Coccia, C; Rinaldi, A. C.; Luca, V; Barra, D; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio; Veerman, E. C.; Mangoni, M. L.
Sensorial and electrophoretic analysis during the ripening of three mono-race ewe cheese. 1-gen-2010 Negrini, G; Lizzi, Ar; Oratore, A; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio
Static magnetic field effect on the Fremy’s salt–ascorbic acid chemical reaction studied by continuous-wave electrom paramagnetic resonance 1-gen-2010 Catallo, N; DI GIULIO, Antonio; Lucari, F; Gualtieri, G.; Colacicchi, Silvia; Carnicelli, Veronica
Nutrizione per lo sport 2 Alimentazione per lo sport e la salute 1-gen-2010 L., Biagi; DI GIULIO, Antonio; A., Fiorilli; A., Lorenzini