DI GIULIO, ANTONIO
DI GIULIO, ANTONIO
Dipartimento di Scienze cliniche applicate e biotecnologiche
Effects of dietary iodine supplement on sheep milk and cheese
2021-01-01 Carnicelli, Veronica; Lizzi, ANNA RITA; Ponzi, Alessia; Luzi, Carla; Grotta, Lisa; Bennato, Francesca; DI GIULIO, Antonio
Antibacterial and Anti-Inflammatory Activity of an Antimicrobial Peptide Synthesized with D Amino Acids
2020-01-01 Brunetti, Jlenia; Carnicelli, Veronica; Ponzi, Alessia; Di Giulio, Antonio; Lizzi, Anna Rita; Cristiano, Loredana; Cresti, Laura; Cappello, Giovanni; Pollini, Simona; Mosconi, Lara; Rossolini, Gian Maria; Bracci, Luisa; Falciani, Chiara; Pini, Alessandro
Apoptotic effects of bovine apo-lactoferrin on HeLa tumor cells
2017-01-01 Luzi, Carla; Brisdelli, Fabrizia; Iorio, Roberto; Bozzi, Argante; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio; Lizzi, ANNA RITA
Effects of azidothymidine on protein kinase C activity and expression in erythroleukemic cell K562 and acute lymphoblastic leukemia cell HSB-2
2015-01-01 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Bozzi, Argante; Franceschini, Nicola; DI GIULIO, Antonio
Interaction between antimicrobial peptides (AMPs) and their primary target, the biomembranes
2013-01-01 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Ponzi, Alessia; Amicosante, Gianfranco; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio
Effect of zidovudine on the protein kinase C of erythroleucemic (K562)and acute lymphoblastic leukemia (HSB-2) cells
2012-01-01 Carnicelli, V; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, A; DI GIULIO, Antonio
Effect of zidovudine on the PKC of erythroleukemic K562 and acute lymphoblastic leukemia HSB-2 cells.
2012-01-01 Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio
Fractal dimension and sway ellipse area comparison for postural stability assessment
2012-01-01 Masedu, Francesco; DI GIMINIANI, Riccardo; DI GIULIO, Antonio; Tihanyi, J; Valenti, Marco
Resistance training and protein intake: muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders
2012-01-01 Masedu, Francesco; Ziruolo, Salvatore; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
Isomerization of an Antimicrobial Peptide Broadens Antimicrobial Spectrum to Gram-Positive Bacterial Pathogens
2012-01-01 Chiara, Falciani; Luisa, Lozzi; Simona, Pollini; Vincenzo, Luca; Carnicelli, Veronica; Jlenia, Brunetti; Barbara, Lelli; Stefano, Bindi; Silvia, Scali; DI GIULIO, Antonio; Gian Maria, Rossolini; Maria Luisa, Mangoni; Luisa, Bracci; Alessandro, Pini
Biochimica per le Scienze Motorie
2011-01-01 DI GIULIO, Antonio; Fiorilli, A; Stefanelli, C.
Effects of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders
2011-01-01 Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
Effect of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders.
2011-01-01 Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio
La materia vivente
2011-01-01 DI GIULIO, Antonio
La Chimica del Carbonio
2011-01-01 DI GIULIO, Antonio
Aminoacidi e proteine
2011-01-01 DI GIULIO, Antonio
Membrane interaction and antibacterial properties of two mildly cationic peptide diastereomers, bombinins H2 and H4, isolated from Bombina skin
2011-01-01 Coccia, C; Rinaldi, A. C.; Luca, V; Barra, D; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio; Veerman, E. C.; Mangoni, M. L.
Nutrizione per lo sport 2 Alimentazione per lo sport e la salute
2010-01-01 L., Biagi; DI GIULIO, Antonio; A., Fiorilli; A., Lorenzini
Nutrizione per lo sport 1 Principi di nutrizione
2010-01-01 P. L., Biagi; DI GIULIO, Antonio; A., Fiorilli; A., Lorenzini
Sensorial and electrophoretic analysis during the ripening of three mono-race ewe cheese.
2010-01-01 Negrini, G; Lizzi, Ar; Oratore, A; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effects of dietary iodine supplement on sheep milk and cheese | 1-gen-2021 | Carnicelli, Veronica; Lizzi, ANNA RITA; Ponzi, Alessia; Luzi, Carla; Grotta, Lisa; Bennato, Francesca; DI GIULIO, Antonio | |
Antibacterial and Anti-Inflammatory Activity of an Antimicrobial Peptide Synthesized with D Amino Acids | 1-gen-2020 | Brunetti, Jlenia; Carnicelli, Veronica; Ponzi, Alessia; Di Giulio, Antonio; Lizzi, Anna Rita; Cristiano, Loredana; Cresti, Laura; Cappello, Giovanni; Pollini, Simona; Mosconi, Lara; Rossolini, Gian Maria; Bracci, Luisa; Falciani, Chiara; Pini, Alessandro | |
Apoptotic effects of bovine apo-lactoferrin on HeLa tumor cells | 1-gen-2017 | Luzi, Carla; Brisdelli, Fabrizia; Iorio, Roberto; Bozzi, Argante; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio; Lizzi, ANNA RITA | |
Effects of azidothymidine on protein kinase C activity and expression in erythroleukemic cell K562 and acute lymphoblastic leukemia cell HSB-2 | 1-gen-2015 | Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Bozzi, Argante; Franceschini, Nicola; DI GIULIO, Antonio | |
Interaction between antimicrobial peptides (AMPs) and their primary target, the biomembranes | 1-gen-2013 | Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Ponzi, Alessia; Amicosante, Gianfranco; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio | |
Effect of zidovudine on the protein kinase C of erythroleucemic (K562)and acute lymphoblastic leukemia (HSB-2) cells | 1-gen-2012 | Carnicelli, V; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, A; DI GIULIO, Antonio | |
Effect of zidovudine on the PKC of erythroleukemic K562 and acute lymphoblastic leukemia HSB-2 cells. | 1-gen-2012 | Carnicelli, Veronica; Lizzi, Ar; Gualtieri, G; Franceschini, Nicola; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio | |
Fractal dimension and sway ellipse area comparison for postural stability assessment | 1-gen-2012 | Masedu, Francesco; DI GIMINIANI, Riccardo; DI GIULIO, Antonio; Tihanyi, J; Valenti, Marco | |
Resistance training and protein intake: muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders | 1-gen-2012 | Masedu, Francesco; Ziruolo, Salvatore; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio | |
Isomerization of an Antimicrobial Peptide Broadens Antimicrobial Spectrum to Gram-Positive Bacterial Pathogens | 1-gen-2012 | Chiara, Falciani; Luisa, Lozzi; Simona, Pollini; Vincenzo, Luca; Carnicelli, Veronica; Jlenia, Brunetti; Barbara, Lelli; Stefano, Bindi; Silvia, Scali; DI GIULIO, Antonio; Gian Maria, Rossolini; Maria Luisa, Mangoni; Luisa, Bracci; Alessandro, Pini | |
Biochimica per le Scienze Motorie | 1-gen-2011 | DI GIULIO, Antonio; Fiorilli, A; Stefanelli, C. | |
Effects of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders | 1-gen-2011 | Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio | |
Effect of training and protein intake on muscular mass and volume variations in amateur bodybuilders. | 1-gen-2011 | Masedu, Francesco; Ziruolo, S; Valenti, Marco; DI GIULIO, Antonio | |
La materia vivente | 1-gen-2011 | DI GIULIO, Antonio | |
La Chimica del Carbonio | 1-gen-2011 | DI GIULIO, Antonio | |
Aminoacidi e proteine | 1-gen-2011 | DI GIULIO, Antonio | |
Membrane interaction and antibacterial properties of two mildly cationic peptide diastereomers, bombinins H2 and H4, isolated from Bombina skin | 1-gen-2011 | Coccia, C; Rinaldi, A. C.; Luca, V; Barra, D; Bozzi, Argante; DI GIULIO, Antonio; Veerman, E. C.; Mangoni, M. L. | |
Nutrizione per lo sport 2 Alimentazione per lo sport e la salute | 1-gen-2010 | L., Biagi; DI GIULIO, Antonio; A., Fiorilli; A., Lorenzini | |
Nutrizione per lo sport 1 Principi di nutrizione | 1-gen-2010 | P. L., Biagi; DI GIULIO, Antonio; A., Fiorilli; A., Lorenzini | |
Sensorial and electrophoretic analysis during the ripening of three mono-race ewe cheese. | 1-gen-2010 | Negrini, G; Lizzi, Ar; Oratore, A; Carnicelli, Veronica; DI GIULIO, Antonio |