DI DONATO, FRANCESCA

DI DONATO, FRANCESCA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade 1-gen-2021 Ait-Kaddour, A.; Hassoun, A.; Bord, C.; Schmidt-Filgueras, R.; Biancolillo, A.; Di Donato, F.; Temiz, H. T.; Cozzolino, D.
Application of SPORT algorithm on ATR-FTIR data: A rapid and green tool for the characterization and discrimination of three typical Italian Pecorino cheeses 1-gen-2022 Di Donato, F.; Biancolillo, A.; Foschi, M.; D'Archivio, A. A.
Characterization of high value Italian chickpeas (Cicer arietinum L.) by means of ICP-OES multi-elemental analysis coupled with chemometrics 1-gen-2022 Di Donato, F.; Squeo, F.; Biancolillo, A.; Rossi, L.; D'Archivio, A. A.
Discrimination of Potato (Solanum tuberosum L.) Accessions Collected in Majella National Park (Abruzzo, Italy) Using Mid-Infrared Spectroscopy and Chemometrics Combined with Morphological and Molecular Analysis 1-gen-2020 Di Donato, Francesca; Di Cecco, Valter; Torricelli, Renzo; D’Archivio, Angelo Antonio; Di Santo, Marco; Albertini, Emidio; Veronesi, Fabio; Garramone, Raffaele; Aversano, Riccardo; Marcantonio, Giuseppe; Di Martino, Luciano
DoE‐driven development of an organocatalytic enantioselective addition of acetaldehyde to nitrostyrenes in water 1-gen-2022 Nori, Valeria; Sinibaldi, Arianna; Giorgianni, Giuliana; Pesciaioli, Fabio; Di Donato, Francesca; Cocco, Emanuele; Biancolillo, Alessandra; Landa, Aitor; Carlone, Armando
Preliminary Analysis of the Diet of Triturus carnifex and Pollution in Mountain Karst Ponds in Central Apennines 1-gen-2020 Iannella, Mattia; Console, Giulia; D'Alessandro, Paola; Cerasoli, Francesco; Mantoni, Cristina; Ruggieri, Fabrizio; DI DONATO, Francesca; Biondi, Maurizio
Traceability and Authenticity of high-valued dairy products by combining Analytical and Chemometric methods 6-mag-2022 DI DONATO, Francesca